Dex' Music Agency

Dex’ Music Agency is een bedrijf dat in november 2016 is opgericht door Dexter de Waal. We zijn gevestigd in Tilburg, Nederland, maar hebben een sterke internationale aanpak. Ondanks dat we een all-round muziek agentschap zijn, richten we ons voornamelijk op live boekingen, evenementen organisatie en zowel artiesten- als tourmanagement.


Boekingen
Dex’ Music Agency verzorgt boekingen voor verschillende typen artiesten op verschillende manieren. We kunnen boekingen verzorgen op reguliere basis, voor specifieke gebieden, maar we boeken ook eenmalige optredens / tours voor artiesten die niet per se in ons roster zitten. Geïnteresseerd? Stuur ons gerust een e-mail.

Evenementen
We organiseren onze eigen evenementen waarop we graag opkomende artiesten, zowel lokale als tourende artiesten een podium bieden. Daarnaast bieden we ook onze diensten aan om bestaande festivals en podia te assisteren met het samenstellen van hun line-up. Geïnteresseerd in hoe we jou van dienst kunnen zijn? Neem dan even contact met ons op per e-mail.

Artist / Tour management
Ben je op zoek naar assistentie bij het plannen van je carrière (korte of lange termijn)? Of heb je een tour geboekt en heb je hulp nodig bij het organisatorische en zakelijke gedeelte? Wij kunnen je helpen. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.