Gebied: Benelux
Beschikbaarheid: Januari, Februari & festivalseizoen
Genre: Modern Classics, Alternative Folk, Country Lo-Fi

Over Love Trap


Bio

Love Trap is een spannende en interessante samenwerking tussen twee bekende muzikanten uit de Europese ‘underground scene’. In april 2018 besloten Stefano Isaia (Movie Star Junkies, LAME) and Marco Spigariol (Vermillion Sands, Krano) te jammen in een kleine kamer met slechts twee stoelen, een verstofte en nogal scherp gestemde piano, een ‘twangy’ gitaar en een aantal ruwe percussie-instrumenten. De eerste improvisatie veranderde al snel in een achtdaagse muzikale aaneenschakeling van bewustzijn. Deze aaneenschakeling werd vastgelegd in 8 nummers die een ode aan brengen aan klassieke muzikale invloeden, maar tegelijkertijd ook de hedendaagse context reflecteren.


Hoogtepunten

Love Trap heeft in hun korte bestaan, sinds de release van het album, al een Europese tour gedaan en verschillende shows in Frankrijk gespeeld. Het album is zeer positief ontvangen in de vooraanstaande Italiaanse muziekbladen.


Pers

“Een spannend, creatief en ogenschijnlijk per ongeluk debuut van een veelbelovende band.” – Americana UK

“Voor een band zonder ook maar een plan om een plaat op te nemen en met het idee om gewoon maar eens bij elkaar te komen en te kijken wat er zou ontstaan, komt het debuutalbum ‘Rosie’ over als een weloverwogen en goed doordachte plaat. Het is verfrissend om een album te horen waarop de grenzen worden opgezocht van het experimenteren met de sounds van de bekende basisinstrumenten met als gevolg dat er een unieke draai aan het genre wordt gegeven.” – Americana UK


Bandleden

Stefano Isaia – Zang 
Nicola Lotta – Drums  
Marco Spigariol – Gitaar 
Alberto Danzi – Basgitaar
Riccardo Salvini – Toetsen / Zang

Bekijk de artiest op

Aankomende evenementen van Love Trap (ITA)

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland.