Gebied: Benelux
Beschikbaarheid: Nu! Neem contact op voor specifieke data
Genre: Singer-songwriter

Over Daniel Cane


Bio

Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. In vijf jaar tijd wist Daniel menig hart te veroveren. 650+ optreden door heel Nederland en een klein stukje Belgie, een waanzinnige debuut EP Ivory, en voorprogramma’s van oa The Golden Earring, Bløf, De Dijk, Fink, Danny Vera en meer. Je kon Daniel ook vinden op Lowlands, Pinkpop tijdens de Popronde of gewoon intiem in je huiskamer. Niks is deze knuffelbeer te gek. Entertainment pur sang. Daniel zingt zijn zware verhalen vol emotie, maar zorgt er ook voor dat iedereen die naar de show komt zich thuis meteen thuis voelt. De leukste muzikale rollercoaster die je mee hebt gemaakt. Het jaar 2019 staat in teken van nieuwe muziek, zo kwamen singles “Wolves”, “Hold On” en “Falling in Reverse” al uit en haalde verschillende playlists waaronder “New Alternative” van Spotify.


Hoogtepunten

  • Voorprogramma Bløf in een uitverkocht Paradiso
  • Voorprogramma Golden Earring
  • Voorprogramma Fink
  • New Alternative (Spotify NL)
  • Verscheidende keren op landelijke radio (3FM, NPO2, NPO1).
  • Popronde 2015
  • Support Tour Danny Vera 2016


Pers

“Nederlandse singer/songwriter Ricardo Neeter met roots in Nijmegen. Koppelt gevoelige liedjes in de stijl van Lewis Watson en Sam Smith aan de liedjes vol bezieling van de Amerikaanse singer-songwriter Roem Baur”.3voor12 Gelderland

Prachtige breekbare liedjes recht uit zijn ziel.” – 3voor12 Utrecht

“Rico is namelijk niet alleen een begenadigd muzikant, hij is ook nog eens een heel warm mens.” – Gobsmag

“Heel mooi wat ik Daniel Cane & The Rebellion in ons voorprogramma in de Metropool hoorde doen. Mij werd verteld dat het eigen nummers zijn. Van een Damien Rice-achtige schoonheid vond ik.” – Huub van der Lubbe ( De Dijk)

Bekijk de artiest op

Aankomende evenementen van Daniel Cane (NL)

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland.